Acasa, in Vama.

Dam intai drumul la soundtrack, desi cred ca am mai avut piesa asta intr-o postare. Nu conteaza, click aici.

Ne-am intors marti noapte tarziu. In casa o caldura innabusitoare. Mi-era teama de asta. Am pierdut ceva timp la calculator, am pornit aerul conditionat in dormitor si ne-am retras la somn. Am pus ceasul sa sune de dimineata, speram ca se racoreste. Aiurea.

Am incasat intoarcerea in Bucuresti din plin. Am fost toata ziua ametita. Abia am reusit cu greu sa raspund la mail-urile ce asteptau raspunsuri, sa prelucrez pozele din concediu si sa imi organizez putin zilele urmatoare. La final ma simteam buimaca, ma usturau ochii si nu puteam face nimic. Sper ca astazi sa am mai multa energie, altfel … nu stiu cum o sa termin la timp ce-i de facut inainte de plecare.

Toata introducerea asta a fost pentru a va spune ca nu asa imi doream sa va povestesc despre fuga asta in Vama … incerc sa ma adun si sa pun in cuvinte binele care mi-a uns sufletul si tare mi-e teama ca afurisita asta de caldura n-o sa ma lase.

Am plecat din Bucuresti cu speranta si cu teama. Speranta de a gasi Vama sufletului meu si teama de-a o gasi pe cea care mi-a lasat anul trecut un gust teribil de amar. Dar am programat-o sa prinda cat mai putin weekend. Atat am stiut. Si bine am facut.

Am ajuns in Vama la 4.10 am. Erau 13.5 grade. Am luat raceala ca pe o binecuvantare. Am luat si-o tarie de incalzire si-am pornit sa asteptam rasaritul.

[flickr id=”7552337214″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Asa a inceput regasirea anul asta. Asa a inceput indragostirea si linistea si binele …

[flickr id=”7552334736″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

A fost o inlantuire de-atat de multe si-atat de putine, si-atata calm si-atat natural, de-atatia oameni si-atata viata, de-atatea nevoi si-atatea intampinari, incat mi-e greu sa cred ca s-a intamplat cu adevarat. Ca Vama care m-a suparat atat de tare anul trecut s-a indurat de mine anul asta si mi-a dat tot ce aveam nevoie …

[flickr id=”7552320216″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

… rasarit, Bolero, oameni noi si frumosi, amintiri, non ti muovere, lacrimi, bucurie, soare, mult soare, prieteni care-au venit si-au plecat, jocul cu focul, o luna rosie, palarie, corpuri goale, natural, acasa, mare cu miros de pepene verde, aniversari, 29 ani, 10 ani, inot in apa cu mangaieri de matase, indragostire, calm, mult calm, libertate, zbor, eliberare, intoarcere, regasire … nici nu mai stiu, n-am suficiente cuvinte.

Cred insa ca zilele astea au fost cel mai frumos surprinse in pozele facute. Gasiti albumul aici (pe Flickr) sau aici (pe Facebook, varianta comentata :D).

Cu bine, oameni dragi!

 

[flickr id=”7552330842″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]