Cutie bijuterii “J’adore Paris”

Dragii mei,

Cutia de astazi este foarte speciala si realizarea ei mi-a dat mari emotii :) Este speciala pentru ca este darul unei surori mai mari catre o surioara mai mica. Poate ca asta nu va suna foarte special, dar daca ati fi simtit dragul din mail-ul care a insotit comanda, mail care mi-o descria pe surioara cea mica si lucrurile care ii plac, sigur ati fi de acord cu mine.

Descrierea continea multe detalii frumoase, dar am cazut de acord ca mai degraba renuntam la cateva pentru a oferi coerenta designului final decat sa inghesuim prea multe si sa nu mai semene a nimic :D Asa ca am pastrat faptul ca surioarei i se spune Vulpita (pentru ca stie sa obtina ce vrea si mai e si roscata), ca ii plac calatoriile, Parisul, parfumul J’Adore, cartea “Jocurile foamei” si ca aspectul final ar trebui sa fie totusi unul jucaus, feminin.

Destul de multe detalii, nu? Cand a trebuit sa le pun in practica am tot stat, m-am tot gandit, am incercat sa fac cateva schite, m-am hotarat vag asupra ideii generale, dar concluzia finala a fost ca trebuie sa ma apuc de treaba pentru ca stie ea cutia cum trebuie sa iasa. Am invatat eu ca mie cele mai faine lucruri imi ies cand nu gandesc, ci cand las lucrurile sa se construiasca singure.

I-am facut prin urmare un fond usor vintage cu shabby chic care sa aduca putin a carte postala veche si m-am hotarat sa duc vulpita la Paris, asa ca am schitat turnul Eiffel cam ca pe toate cartile postale vintage cu Parisul, i-am pus vulpitei o esarfa chic cu buline, am adus aproape parfumul ei preferat folosind fontul din logo, dar completand putin ideea. Pentru a aminti de “Jocurile foamei” m-am folosit de detaliul oferit de surioara mai mare: in film apare ca simbol o pasare hibrid numita mockingjay (n-am sa incerc sa traduc denumirea) sub forma unei brose aurii. Am luat detaliul acesta si l-am pus pe fata cutiei. Iar la final, pentru a da un aer mai girly cutiei, am facut interiorul roz prafuit si cu buline pe ici pe colo :)

Si daca v-ati pierdut in detalii, iata ce-a iesit:

[flickr id=”7642804270″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7642803852″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7642803998″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7642804140″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Mi s-a povestit ulterior ca Vulpita a fost foarte incantata de cutie, ceea ce nu ma poate face decat foarte fericita ca am facut fata provocarii :)