Tricouri “Calatoria a inceput”

Eu sunt mai nepriceputa in ale conventiilor sociale cand este vorba de evenimente speciale, dar pana si eu, in nepriceperea mea, am realizat astazi ca in august incepe sezonul nuntilor. Cred :D Sau cel putin asa a spus lista mea de comenzi.

Asa ca voi face din aceasta saptamana, saptamana nuntilor. Va fi o saptamana a nuntilor mai putin clasica. Va fi una asa cum a inceput: in stil Glorybox :)

Daca ieri v-am povestit despre mireasa mea draga si hippie, azi va arat un dar lucrat pentru doi tineri proaspat casatoriti. Pentru ei calatoria abia a inceput si adevarul este ca, oricat as fi eu de spirit liber, ca zuza implicata alaturi de un al zuz intr-o casnicie care a inceput cu (deja) aproape opt ani in urma, casnicia este o calatorie. O vreme am sustinut ca nu este nici o diferenta intre noi intr-o relatie si noi casatoriti. Si din multe puncte de vedere chiar nu este nici o diferenta. Suntem la fel de tineri si nelinistiti ca intotdeauna si inca intalnim sprancene ridicate a mirare cand povestim cuiva ca avem deja atatia ani de casnicie, pe de alta parte insa – si nici macar nu sunt sigura care – casatoria este o calatorie speciala. E o calatarie in care cresti impreuna. Pentru noi este una frumoasa. Le doresc si celor doi tineri de azi o calatorie minim, dar minim la fel de frumoasa ca a noastra.

Pentru ei, la inceput de drum, am pictat doi pestisori care sa le implineasca dorintele si sa le poarte noroc :)

[flickr id=”7829555200″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829554976″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829555432″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829555308″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.