Cocarde “Cafe au lait”

M-am gandit sa incheiem saptamana nuntilor in stil mare. Ca numar adica. Anul acesta am lucrat cocarde pentru o singura nunta, dar care au insumat mai mult decat cele lucrate pentru cele 2 nunti pentru care am lucrat cocarde anul trecut. 180 cocarde adica.

Daca nu va par multe, hai sa vedem ce inseamna 180 de cocarde. Fiecare floricica are 9 petale pe 3 dimensiuni diferite. 180 x 9 = 1620 de petale care trebuie taiate (merg taiate si mai multe deodata totusi), apoi arse individual, apoi cusute frumos cu margelute, apoi fiecareia lipit acul de brosa. Toate astea facute intr-un Bucuresti la 40 de grade si fara posibilitatea de a porni un ventilator in timpul arderii pentru ca ar fi deranjat flacara si … ramaneam fara petale :)

A fost multa munca ce s-a intins pe aproape o saptamana, dar finalul a fost dragalas, iar cand am primit feedback-ul viitoare mirese n-am putut decat sa ma bucur ca pot participa la ziua lor mare chiar si cu acest mic detaliu.

[flickr id=”7829559838″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829559592″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.