Oglinda pictata “Sailor Moon”

Am tot mai des enerveri legate de memoria mea proasta. Inca nu ma prind daca e o problema serioasa sau un mecanism de aparare care a luat-o razna. Pentru ca, pe langa alte functii, uitarea o are si pe cea de mecanism de aparare. Ma rog, sa depasim astfel de detalii serioase :)

Trebuie sa fi avut 10-11 ani cand ma uitam cu vara-mea la Sailor Moon la italieni. Nu pricepeam o iota de italiana, dar ne uitam, cum sa nu ne uitam? Si tot cam pe-atunci am desenat asta:

 

[flickr id=”7942657140″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

De fapt, vara-mea, cu 3 ani mai mare decat mine facea niste super desene si am inceput sa desenez … din ambitie :) Ce, eu nu pot? Se pare ca puteam :P Multi ani s-au dus de-atunci si, uneori cand imi amintesc de perioada aia, ma bate gandul sa ma uit inca o data la Sailor Moon, dar cu subtitrarile potrivite. Poate asa pricep si eu ce se intampla pe-acolo :)

Pana una alta comenzile voastre ma plimba prin amintiri si ma fac sa fac sa scotocesc prin ce a mai ramas din perioada aia de care, recunosc, imi e un pic dor. Tocmai mi-am amintit ca ne pregateam sa intram sa vedem desenele cand baiatul de care imi placea mi-a strecurat in palma un biletel si mi-a cerut prietenia. Eh, tinereti :))

Iata ce a declansat toata postarea asta :)

[flickr id=”7942617990″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7942617880″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.