Tricou pictat “Push the buttons”

Umorul, rasul, autoironia sunt poate unele din cele mai eficiente arme pe care le avem la indemana pentru a trata … orice situatie :)

Am fost un copil si un adolescent chinuit. In copilarie credeam ca nu sunt placuta de ceilalti copii pentru ca era urata din cauza tunsorii mele baietesti (aiurea, cred ca eram pur si simplu prea timida), iar in liceu situatia a devenit cu adevarat dramatica cand un coleg a inceput sa faca misto de dimensiunea nasului meu (care cu siguranta nu-i frumos, dar n-are nici dimensiunile pe care i le atribuiam eu), motiv care l-a transformat intr-un complex fantastic. Ma consideram in continuare urata, foarte urata, purtam haine largi si parul despletit, tinut in ochi, poate-poate mi-ar fi ascuns nasul ala enorm. Surpriza a fost cand am inceput sa fiu placuta de baieti/barbati, culmea, frumosi, inteligenti si mai maturi, bineinteles ;) Desi au trecut multi (prea multi) ani de-atunci o parte din complexele astea inca ma urmaresc. Si oricat le-as expedia rational, adolescenta frustrata de-atunci inca traieste in mine. Ar fi fost mai usor, mult mai usor, sa tratez situatia asta cu umor, sa fac chiar eu glume pe seama nasului meu – exista o probabilitate foarte mare sa-mi fi dezarmat colegul rautacios. Am vazut ulterior multe situatii in care strategia asta functioneaza.

Si-acum ca v-am mai povestit ceva despre mine si trecutul meu mai mult sau mai putin glorios, sa iesim din nota dramatica si sa revenim intr-una amuzanta. Am inteles ca persoana care a primit tricoul acesta este slabuta foc, dar are un bust foarte generos de care este chiar mandra. Banuiesc ca toate femeile aflate in postura asta stiu ce se intampla cand merg pe strada cu asemenea calitati :) Asa ca de ce sa ne mai ascundem dupa deget (americanii au o vorba mai potrivita pentru asta, dar o s-o evit) si sa punem totul la vedere :)

Stiu ca tricoul a fost daruit intr-o nota amuzanta pe care sper ca proaspata stapana a apreciat-o din plin. Eu cu siguranta regret ca n-am fost capabila sa fac asta cu multi ani in urma. Viata mea ar fi fost mult mai usoara :)

[flickr id=”8073578965″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8073579017″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.