Colier “Broasca testoasa”

Ce credeti ca m-o gasit pe mine pofta sa citesc acum vreo 2 saptamani? Alice in tara minunilor :) Am profitat de faptul ca a fost inclusa in cele 200 de carti in engleza venite cu reader-ul si am purces la treaba. Cine credeti voi ca rade sau mustaceste de mama focului in metrou sau in tramvai cand citeste? Exact, eu :)

Ba azi cand m-am intors de la o vizita la medic a trebuit sa trec pe la posta sa ridic o brosa absolut minunata primita in schimbul altor lucrusoare de la Gaby (o draga clienta devenita prietena si devenita creatoare de lucruri frumoase :P), brosa  pe care n-am reusit sa o pozez pentru ca aparatul foto e inca in service (dar azi il primesc inapoi, iuhuuuuu!). Cu ce e brosa? Cu ranjita pisica Cheshire! Stateam la ghiseu, citeam vesela din carte si mustaceam mai ceva decat de obicei pentru ca stiam ce am de ridicat :) Si brosa e superba!

Am ajuns apoi acasa si m-am gandit sa va scriu. Ce sa aleg din toate lucrusoarele care asteapta sa fie postate? Hmm … broasca testoasa, bineinteles! Sa pastram tonul de poveste si de tara a minunilor, nu? :) Doreste cineva o supa de broasca testoasa? :D

Poate ca al meu colier nu e asa amuzant, dar eu l-am gasit ca fiind foarte dragalas :) A mers la o persoana cu alergie la metale nepretioase, asa ca am insirat broscuta si margelutele pe snur si le-am prins in noduri chinezesti ca sa se aseze frumos :)

[flickr id=”8079464349″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8079458722″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.