Stop comenzi pentru sarbatori

Mno, dragii mei, imi cer scuze ca sunt asa de abrupta, dar m-ati luat putin prin surprindere. Daca saptamana trecuta vorbeam cu Marius ca n-am probleme deocamdata cu incarcarea de comenzi de sarbatori, iar ieri ii spuneam ca o sa anunt azi ca mai iau comenzi inca 1-2 zile, ce s-a intamplat de aseara pana azi dimineata … wow.

Asa ca va rog din suflet sa ma iertati pentru ce fac acum, dar imi e imposibil sa mai primesc comenzi noi, chiar si in conditiile in care cateva dintre comenzi nu sunt confirmate inca. De fapt, trebuie sa recunosc, imi e putin teama de ce ma asteapta dupa targul din weekend. Va multumesc pentru incredere, iar pe cei care nu au reusit sa faca o comanda personalizata ii invit sa urmareasca stocul pe care voi incerca sa tin cat mai aproape de realitate :) Gasiti lucrusoarele in stoc aici.

Ca sa ma iertati va las o poza cu biscuiteii din ceramica ce asteapta pictarea si glazurarea si care vor fi gata pentru targul din weekend :)

[flickr id=”8226873674″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

PS: biscuitarea este prima faza in arderea ceramicii in care lutul se coace la 900 grade pentru a se deshidrata complet.