Cutie suporturi pahare: “Ho, ho, ho and a bottle of rum” :)

Azi avem si coloana sonora. Aici :)

Aceasta chiar a fost o comanda interesanta :) Nu ma gandisem pana atunci sa fac cutii pentru suporturile de pahare si cu atat mai putin sa le si proiectez, tai si asamblez eu. Bine, exagerez putin, de proiectare si taiere se ocupa Cosmin, caruia ii si multumesc pe aceasta cale :) Pe de o parte si pentru ca pretul de pornire, adica cel dinainte de decorare, creste multicel.

Luiza, insa, se pare ca avea planuri mari pentru aceasta cutiuta care urma sa fie daruita de Craciun, asa ca am mers mai departe. Si-a dorit o cutie care sa gazduiasca suporturi pentru pahare de o anumita dimensiune si care sa fie decorata cu sticle de bautura si halbe de bere (pline, evident :P). Banuiesc ca a fost cadou pentru un barbat :D Desi demersul a fost destul de anevoios (a ajutat si faptul ca Luiza mi-a dat comanda cu 2 luni inainte de Craciun), rezultatul final ne-a incantat pe amandoua :)

Noroc!

[flickr id=”8363380145″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8363380127″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8363380225″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8363380187″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.