Cutie “Red Saxophone”

Eu zic sa incepem saptamana in forta si cu ritmuri puternice. Asa, cat sa ne scuturam de weekend :) Avem coloana sonora aici.

Eu am avut un weekend foarte plin si cu foarte putin somn, dar cu oameni, intalniri si proiecte faine cu multe momente de zambet pana la urechi, bucurie si rasuflat din miezul plamanilor de multumire in ciuda dorului de al meu sot, dar se intoarce el acasa curand :) Sper ca si al vostru a fost cel putin la fel.

Cutia de astazi a fost lucrata pentru aniversarea unei domnite care iubeste muzica si saxofonul. Abia dupa ce am lucrat cutia cu nuante aprinse de foc rosu si portocaliu (pentru ca asa simt eu acest intrument oricat de putin as sti despre el) persoana care a comandat cutia mi-a comunicat ca sarbatorita iubeste si rosul. Intuitia functioneaza de fiecare data :)

O saptamana frumoasa, dragilor!

[flickr id=”8421449677″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8421449719″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8421449655″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.