Pandant personalizat “G n’ R – Slash”

Ei, azi e chiar usor sa gasim coloana sonora :) Imi imaginez ca putini dintre voi n-au auzit de Guns’n’Roses. Azi ascultam … asta :)

Unul dintre primele mele tricouri de roackerita a fost cu Guns n’ Roses :) Stiti imaginea – craniul cu joben, 2 pistoale si trandafiri. In alb negru. Cam de cand l-am luat a prins in mijloc o gaura arsa de o tigare. Nu-mi amintesc sa o fi facut eu, dar nici altcineva. Il am s-acum si-l port. E vai de el, gaura tot acolo, n-am cusut-o niciodata si i-am taiat zona de guler ca sa nu ma mai stranga de gat. Inca mi-e drag.

Pandantul de azi a fost desenat de Teodora care, spune ea, este mare fan Slash, apoi colorat de un prieten al ei care se intelege mai bine cu culorile, spune tot ea :) Initial trebuia ca pandantul sa fie doar cu un joben negru ca cel purtat de chitarist. Dar cum aveam la dispozitie de la ea un asemenea desen, m-am gandit ca poate ar fi mai fain sa folosim chiar desenul ei pentru pandant. Ar fi cat se poate de personalizat in felul acesta, nu?

 

[flickr id=”8426902032″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8426902042″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.