Un weekend plin cu pregatiri pentru targ :)

Dragilor,

Sper ca nu ati uitat de targul de martisor din weekendul care vine :) Daca ati uitat, gasiti detaliile aici. Si mi-a picat mie fisa ca weekendul viitor e si Dragobetele, asa ca va asteptam cu drag in vizita poate gasiti ceva in dar pentru dragele si dragii vostri :)

Eu, dupa cum stiti, ma pregatesc deja de martisor de ceva timp si weekendul asta cuptorul de ceramica a molfait non-stop ba la niste vase, ba la martisoare.

Initial mi-am dat eu seama ca la cat de mult dureaza glazurarea la cuptor … ar fi cazul sa ma apuc de treaba daca vreau sa termin niste comenzi la timp. Am luat vasele deja biscuitate si le-am potrivit in cuptor sa vad ce pot lucra si ce nu :) Cam asta voia cuptorul meu …

[flickr id=”8481671211″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Dupa niste ore de desenat si de pictat situatia statea cam asa …

[flickr id=”8482761934″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

A urmat glazurarea …

[flickr id=”8481671129″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Si dupa aproape 20 de ore (s-a racit cuptorul mai repede din cauza temperaturii scazute din balcon) ….

[flickr id=”8482762248″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Ce-ar fi de adaugat? Ca din pacate de data asta emotiile mele legate de lucrurile care se pot intamplat in timpul unei arderi au fost indreptatite. Tot povesteam despre cum nu stii niciodata ce-o sa se intample in cuptor si cum se pot intampla lucruri imprevizibile si uneori neplacute si … iata, acum pot dovedi. 3 din cele 7 vase au niste defecte. Din fericire nu cele care erau comenzi :)

Acum tocmai ce-am scos si niste martisoare caldute-dragute din cuptor ce trebuie pozate si asezate frumos pe etamina, am facut planul si pentru alte lucrusoare si … mai sunt si comenzile voastre. O sa fie o saptamana pliiiiiina ochi :) Sa mai zic ca am pictat pana la 7 am? Da, pentru mine e dimineata, nici nu mi-am batu cafeaua inca :D

O saptamana fantastica va doresc!