Colaborare Glorybox.ro – Oana Batusariu

Dragii mei,

Astazi deschidem o portita noua in micul univers Glorybox.ro. Si stiti de ce? Dintr-un strop de egoism :P

V-am povestit deja de multe ori cat  de mult a insemnat pentru mine inceperea cursurilor de ceramica si cum orele la roata olarului ma relaxeaza fantastic. Ei, se pare ca relaxarea mea va era voua foarte pe plac si am primit comenzi tot mai multe in directia asta, asa ca m-am trezit ca la cursuri, in loc sa ma relaxez, incepusem sa lucrez comenzi si sa … nu ma mai relaxez asa de tare. In plus … abia invat tainele olaritului si mi-era foarte greu sa fac ceva suficient de bun pentru a fi dat mai departe.

Din discutie in discutie cu Oana, draga mea indrumatoare de la Atelierul de Ceramica, am ajuns la ideea unei colaborari: Oana va modeleaza dorintele la roata, eu le pictez :) In felul asta puteti avea si voi lucrusoare care chiar sa semene cu ceva doriti, Oana face ce stie mai bine, eu fac ce stiu mai bine si imi si recuperez timpul de relaxare la cursuri :P

Ca sa fiu sincera, colaborarea noastra a inceput deja – o parte din ce am lucrat e deja gata, altele vor fi in curand. Sa incepem cu un set de 2 cescute de cafea, micute, dragalase si numai bune de inceput diminetile cu relaxare :)

[flickr id=”8488144931″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8489237294″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8489237318″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe fiecare poza pentru detalii.

Ce aveti de facut pentru a avea un obiect din ceramica personalizat:

  • in primul rand: sa ne anuntati dorintele voastre din timp (cu 2-3 saptamani inainte sau chiar mai mult) – crearea unui obiect pornind de la o mana de lut este un proces indelungat si delicat, asa ca e musai sa stim din timp. Noi vom incerca sa facem si o mica baza de obiecte pregatite pentru decorat, dar si decorarea si arderea finala sunt procese de durata, asa ca … avem nevoie de timp.
  • in al doilea rand: sa ne povestiti ce va doriti :) De-aici inainte procesul e similar oricarei alte comenzi: noi le lucram, trimitem poze si daca va place ce-am facut urmam pasii de aici.

Asta este :) Va asteptam comenzile cu drag!