Cutie pictata “Buline colorate”

Cred ca aceasta cutie era menita sa fie cu peripetii. De unde altfel ar veni expresia “am imbulinat-o?” :D

Din pacate, de 2-3 ori pe an primesc comenzi care ulterior nu sunt ridicate. Se intampla, asta este. La cat de multe comenzi lucrez, frecventa de 2-3 comenzi nerevendicate/an mi se pare chiar imbucuratoare. De ce imi pare mie mai rau chiar mai tare decat de faptul ca raman cu o comanda neridicata (din fericire aceste comenzi nu au fost niciodata personalizate in asa fel inca sa nu isi poata gasi o stapana care sa le indrageasca) este faptul ca persoanele care aleg sa faca asta dispar. Asa ramane comanda neridicata: cei care au trimis comanda nu mai raspund la mail/telefon. Pai de ce, mai, oameni buni? In felul asta reusiti sa ma intristati sau chiar sa ma duceti intr-o zona de suparare si-i pacat. Mai mult decat atat, taiati in felul asta orice sansa ca la un moment dat in viitor sa mai colaboram.

Daca persoanele acestea ar avea minimul de bun simt sau si-ar depasi “rusinea” si mi-ar scrie pur si simplu “imi pare rau, a intervenit ceva, nu mai pot lua comanda”, lucrurile ar sta cu totul altfel. Sunt un om intelegator, nu ar fi o problema. Disparutul asta ca … magarul in ceata, ma scoate in schimb din minti uneori.

Eu iti lucrez comanda, trimit poza, tu este incantat(a) de ea, iar cand trebuie sa o ridici e liniste si pace. De ce? Mi s-a intamplat asta de 2 ori cu 2 cliente fidele, deci probabilitatea ca eu sa fiu intelegatoare ar fi fost mult mai mare. Mai mult, apelau la mine constant mai ales pentru cadouri de mai bine de 2 ani, deci erau multumite de ce lucram. Nu am reusit sa inteleg de ce au ales sa dispara si-atat.

Si, cum spuneam la inceput, cutia asta a fost probabil destinata sa ma puna intr-o asemenea postura. Cred ca am imbulinat-o cu ea de cand am pictat-o :) Si, draga de ea e asa vesela si colorata, de-am vazut cu pete colorate inclusiv eu dupa ce-am terminat de pictat atata amar de buline :D

Pai … isi asteapta stapana sa-i inveseleasca zilele :)

[flickr id=”8511906161″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8511906149″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8511906159″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Pentru detalii click pe poza cu buline :)