Tricou pictat “Dad is a DJ” :)

Azi avem si coloana sonora, click aici.

Stiu, stiu, maine e ziua femeii in general si a mamei in special, nu? :)

Si de dragii de tati cine isi aminteste? Tot incearca ei de ceva ani sa isi faca o zi a barbatului, dar ma tem ca in afara de ei insisi (si vreo 2 branduri de bere) nu ii sarbatoreste nimeni. Si parca-i pacat. Au si ei destule de spus in cresterea si educatia noastra. Mai ales cand pana la adolescenta cam cresti drept fata lu’ tata tunsa ciocanel, batand coclauri, catarand copaci si case in picioarele goale si calarind un Pegas la ale carui pedale nu ajungi inca asa ca el iti scoate saua, iti leaga un sac pe gratar si tu biciclesti asa intinsa pana la coarne, mai ceva ca un calaret de Harley-uri :)

Tatal Biancai e DJ. Ceea ce e foarte tare. Cred ca daca m-ai fi intrebat la un moemnt dat cum nu vad un tata, DJ ar fi fost pe lista. Nu pentru ca e nepotrivit, ci pentru ca e o “meserie” noua si in ochii mei tatii inca sunt ingineri :)

 

[flickr id=”8536765868″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8536765884″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.