Butoni de camasa “Kokopelli” si “Strumful”

N-am mai postat de multicel butoni, nu? E drept ca nici nu am lucrat foarte multi pentru ca barbatii nu prea mai poarta si domnitele par si ele inca timide sa faca asta, dar … va reveniti voi :P Pe cuvant ca este o modalitate faina de a inveseli o tinuta sobra cu camasa si cravata.

Butoni Kokopelli – o imagine care apare foarte des pe diverse accesorii. Kokopelli, spune Wikipedia, este o zeitate a fertilitatii venerata in special de  indienii Hopi, un corespondent al Demetrei grecesti, dar care are si ceva dintr-un Pan pus pe glume :)

 

[flickr id=”8594055241″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8595155144″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Pentru detalii click pe imagine.

Butoni “Strumf” – ei, despre strumfi ce-as putea sa spun? Cei mai multi dintre noi si-i amintesc din desenele animate ale copilariei :) De curand au facut ei si o animatie, dar parca nu se compara cu amintirile copilariei :)

 

[flickr id=”8595155278″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8594055353″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Pentru detalii click pe imagine.