Marturii nunta si botez / party favors /obiecte promotionale din ceramica personalizata

Ei, dragii mei, de cand tot planuiesc eu sa lucrez ce va arat astazi! M-am tot gandit cum as putea lucra pentru voi marturii pentru nunta sau botez, mici atentii de oferit la petreceri si evenimente (cred ca poarta numele de party favors) sau chiar obiecte promotionale pentru companii astfel incat acestea sa se apropie cat mai bine de o realitate dorita. Ideea a capatat mai mult contur cand am lucrat martisoarele de anul asta si ceramica a aparut ca solutia potrivita, dar cum sa duc ideea la capat?

Initial m-am gandit sa apelez la firme specializate in crearea de stampile personalizate pe care eu sa le folosesc ulterior in creatia obiectelor, dar aceasta solutie nu doar ca era foarte costisitoare, dar era si destul de greu de pus in practica si consumatoare de timp. Prin urmare ideea mea a ramas suspendata  o vreme pana cand am aflat ca pot achizitiona cu o investitie rezonabila un aparat care sa faca treaba firmei specializate cu diferenta ca eu as avea control total asupra ceea ce vreau sa obtin, as face asta acasa, la un pret mai bun si … rapid :) Minunea poarta numele de stampmaker si puteti citi detalii despre el aici.

Stiu ca stampilele au la baza alta destinatie, dar eu le folosesc pentru ceramica. Ce putem obtine? Cam orice va doriti. Imaginea / logo-ul / numele pe care il alegeti voi este transformat intr-o stampila din polimer si aplicat apoi pe ceramica. Aceasta la randul ei se poate transforma in mici obiecte decorative, magneti, brose, pandante, cercei, inele, bratari, suporturi pentru pahare si … cine stie ce nu mi-a trecut mie prin minte, dar va imaginati voi. Daca tot ce am povestit pana acum nu are sens, hai sa va arat ideea pusa in practica.

Am inceput, bineinteles, cu logo-ul Glorybox.ro :) Il vedeti in susul paginii, desupra florilor de cires. Iata cum arata cateva dintre ideile de mai sus cu logo-ul Glorybox:

[flickr id=”8616380388″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8616380400″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8616380416″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

Apoi am pus in practica o idee care nu-mi da pace nicicum: bicicletele :) Eu nu-s biciclista de fel (de fapt nu am incredere decat in propriile picioare pe pamant si in alti soferi – n-o sa ma vedeti nici pe bicicleta, nici la volan, nici pe role, schiuri, tocuri sau mai stiu eu ce aparate ale diavolului care imi fura din controlul pe care il am asupra propriilor talpi), dar ii sustin cu tot sufletul pe biciclisti pentru tot ce inseamna ei, mai ales intr-o capitala aglomerata si pe o planeta poluata. Asa ca pentru ei, iata:

[flickr id=”8616380470″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8615274779″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8615274787″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Iar de incheiere, cateva obiecte cu un adevar intelept: the best things in life aren’t things :)

[flickr id=”8616380568″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8615274833″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8615274851″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Preturile variaza, bineinteles, in functie de dimensiunea si numarul de obiecte dorit si pot fi cam intre 7 si 25 lei.