Tricouri pictate: Alf and za Minion :)

Dragii mei,

Imi cer scuze pentru absenta. Va rog sa ma credeti ca nu a fost una dorita, ba chiar din contra … Astazi este prima zi cand reusesc sa ma ridic din pat mai mult de cateva minute dupa ce o gripa m-a pus la pat fara drept de apel cred ca fix pentru a-mi demonstra ca nu sunt atat de puternica si de rezistenta pe cat aveam eu impresia. N-am mai trecut pana acum prin asa gripa urata. In mod normal imi ia fix o noapte sa ma pun pe picioare. In noaptea aia transpir mult, bolesc, dar a doua zi sunt ca noua. De data asta n-a mai mers asa si vrand-nevrand am stat in pat 3 zile in care m-au durut toate cele, n-am putut manca mai nimic si-am dormitat aproape fara oprire. Nici nu vreti sa stiti cate apocalipse au fost in visele mele zilele astea. Dar iata, azi pot sta in picioare si, desi inca ideea de a manca nu-mi surade si ma simt slabita, pot scrie un text coerent si sta pe un scaun. Sper ca de maine sa fiu perfect refacuta.

Am ales sa va arat tricourile de astazi impreuna pentru ca, desi ele au fost lucrate anterior, ambele au suferit modificari in aceasi idee.

Minion-ul trecut (pe care il puteti vedea aici) a fost lucrat pe fond alb si a primit un contur negru care sa se piarda in fond pentru a scoate desenul in evidenta. De data asta, pentru ca am primit comanda de a picta minion-ul pe un tricou negru am renuntat la fond si a iesit asa:

[flickr id=”8655060362″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8653957547″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

 

Cel de-al doilea tricou care a suferit mici modificari este tricoul cu Alf (il puteti vedea pe primul aici). Pentru el am primit rugamintea de a renunta la culoarea de fond si a-l picta pe tricou doar pe Alf. A iesit asa:

[flickr id=”8655060534″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8655060524″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.