Set ceramica “Sunshine & flowers”

Dragii mei,

Va scriu din Calarasi, este aproape ora 2 am (stiu, voi cititi postarea asta la o cu totul alta ora), sunt obosita dupa o zi lunga, dar acum imi toarce in brate o pisica (e cam de-o luna la bunici) careia bag seama ca i-a cam fost dor de mine, altfel nu-mi explic de ce ma lasa sa o smotocesc in toate felurile la care de obicei protesteaza si parca-i ceva mai bine.

Pentru ca am fost intrebata de prietenii apropiati daca suntem in regula: da, noi suntem in regula, familia cea mai apropiata este in regula, un alt membru al familiei nu este insa. Si situatia e de asa natura incat am simtit nevoia de a-mi sustine mama cum am putut, in cazul asta sa fug intr-o ora din Bucuresti si sa stau la vanzare in magazinul ei pentru cateva zile pentru ca ea sa se poate ocupa de altele si sa se mai odihneasca. Macar psihic.

Dar sa lasam lucrurile mai putin placute si sa aducem un pic de soare pe blog, ce atata seriozitate?

Azi am pentru voi un set vesel format din doua castronele pline de soare si o vaza plina de flori :) Modelul de pe castronele l-ati mai vazut, cel de pe vaza nu. Ei, stiti voi cum tot ma chitai eu ca povestea cu ceramica e delicata? Vaza asta trebuia sa aiba si flori galbene pe ea. Si eu le-am pictat. Doar ca uneori culorile de ceramica se trasnsforma cum vor ele, nu cum vreau eu. Si uite-asa tot ce pictasem cu galben pe vaza a disparut complet la ardere. Vaza a ramas dragalasa si locul din care lipsesc florile galbene nu e tocmai vizibil, dar … ar fi fost frumos sa raman acolo, mai ales ca era dorinta celei care a comandat-o. A fost insa luata acasa si, sper eu, sa fie indragita chiar si-asa imperfecta si fara flori galbene.

Am fugit la somn acum.

Va imbratisez si va rog sa imi trimiteti cat mai multe ganduri bune ca sa duc cat mai usor la capat zilele urmatoare.

 

[flickr id=”8776656110″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8770107049″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8776656426″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8776656624″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.