Bandana pictata “Thor”

Isi mai aminteste cineva tricoul Skyrim? Eu da, mi-a placut prea mult :)

Tot pentru Todo am pictat si acum o idee care mi-a placut mult de tot. Poate voi stiti prea putin cat de fascinata am fost eu mitologie int-o anumita perioada a adolescentei mele (e drept ca mai degraba de cea greaca si mai putin de cea nordica). La asta adaugati o pasiune pentru jocuri, pentru filme cu eroi si o perioada rockeristica si o sa intelegeti de ce imi face o placere fantastica sa lucrez comenzile de genul asta. Mai ales ca pictura pe textil se apropie foarte bine de pictura pe panza.

De data asta am pictat pe o bandana neagra un … portret al zeului nordic al tunetului (sper ca spun bine), Thor, bandana ce urmeaza sa insoteasca un motociclist in calatorii.

Si-acum am sa va rog sa ma iertati ca nu va povestesc mai multe. Aseara am revenit in Bucuresti si abia acum incep sa imi revin dupa calatoria in Calarasi care a fost extrem de obositoare. Va las cu pozele care spun intotdeauna mai multe decat sunt eu in stare sa spun.

Un weekend minunat va doresc!

 

[flickr id=”8801260097″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8801263729″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8811847082″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.