Album pentru nunta “Clinton & the Church”

Albumul de astazi este unul calator. Comanda a venit din Belgia, a fost lucrat in Romania, iar destinatia a fost Danemarca.

Desi am inteles ca in Danemarca nu exista aceasta traditie a albumului de nunta in care invitatii sa isi scrie gandurile bune pentru cei doi tineri casatoriti, Simona s-a gandit ca este o traditie prea frumoasa ca sa nu fie transmisa si altora, mai ales ca albumul poate fi folosit ulterior ca album foto. Prin urmare a oferit tanarului cuplu danez un album a carui coperta a fost personalizata astfel incat sa li se potriveasca.

Personajul principal de pe coperta este Clinton, catelusul lor care nu putea fi prezent la nunta, asa ca Simona s-a gandit sa face in asa fel incat sa fie alaturi de ei in acest fel :) Am mai adaugat in desen biserica in care urma sa se oficieze nunta, steagul danez (care am inteles ca este cam obligatoriu la astfel de evenimente), cateva elemente care sa aminteasca de buchetul alb al Anettei si numele lor. De la mine albumul (alaturi de o scrisoare de suflet din partea Simonei) a pornit direct catre Danemarca si a ajuns la tinerii nostri (care au fost foarte incantati de dar) in numai 3 zile – cine-a zis ca Posta Romana nu functioneaza bine?

Si, chiar daca am avut emotii la inceput, eu am fost multumita de rezultatul final si mi-a facut placere sa lucrez asa coperta vesela :) Le urez Anettei si lui Christian, romanescul (pentru ca ei nu au asa urare): casa de piatra!

 

[flickr id=”9024604724″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”9024604542″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9022377157″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.