Tricouri “Just fly” & “Just ride”

Ziua buna, dragilor!

Stiu, stiu, am lipsit ieri, dar va rog sa ma credeti ca lucrez fara incetare, sunt pe drumuri sau la cursuri si incerc cand pot sa mai fur si cate-o ora de somn. Ceea ce nu este foarte usor si uneori nu-mi reusesc toate oricat m-as stradui … Sa mai zic ca sunt si in a treia zi de Oshawa? Zic :)

Si pentru ca azi am nevoie de un plus de forta si de energie sa duc ziua cu bine la capat, zis sa privim in voie tricouri de femei puternice. Intr-unul veti recunoaste o varianta a tricoului “Supergirls just fly“, dar intr-o alta varianta coloristica. Trebuie sa stiti de la mine ca a ajuns la o domnita foarte foarte speciala si foarte puternica si careia ii doresc aripi cat mai zglobii pentru a face fata cu zambetul pe buze perioadei urmatoare.

 

[flickr id=”9082326471″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9084545302″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.

 

Al doilea tricou merge tot la o supergirl – genul asta de tricouri nici n-aveau cum sa ajunga in alta parte -, cu o poveste si ea demna de asa tricou, mai ales ca este si noua intr-ale biciclitului, pe care o imbratisez cu tot dragul din lume si ii doresc sa il poarte mult mult si cu zambetul pe buze :)

[flickr id=”9082326377″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9084545188″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.