In vacanta: 3-15 iulie

In perioada 3-15 iulie nu voi putea nici lucra, nici livra comenzi. 

Am o lista deja lunga de comenzi pentru intoarcere, asa ca daca va doriti ceva la scurt timp dupa intoarcerea mea, astept un mail la andreea [at] glorybox. ro si cand ma intorc discutam toate detaliile.

In noaptea asta, cam cand se va crapa de 1 am, pornim spre Vama ca sa ajungem acolo pe la rasarit ca sa ne incepem concediul cu un rasarit din mare si-o cafea de la Stuf.

 

[flickr id=”7552330842″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

 

Am si o poveste pentru azi :)

Asa cum scriam si pe Facebook acum cateva zile: cine zice ca nu exista criza de 30 de ani ori minte cu nerusinare, ori are alta varsta mentala :D M-a intrebat barbatul ce vreau de ziua mea. Bicicleta zic. Pegas. Din ala vechi, ca pe vremuri. Ca cel pe care mi l-am cumparat pe cand aveam 7 ani cu jumatate din bani de la ai mei si jumatate stransi de la colinde. Ca Pegas-ul ala de l-au dat unui verisor fara sa ma intrebe si de le-am facut un scandal teribil, mai ales ca nici n-am mai vazut bicicleta dupa aceea. Pai nu imi luam eu acum Pegas-ul la capitala fara sa fie nevoie sa mai platesc pentru el?

Am vrut Pegas dintr-o nostalgie, dintr-o incapatanare (m-am ingrozit cand mi s-a spus biciciletele pliabile mai bune au preturi pornind cam de la 1500 lei) si pentru ca n-am inteles niciodata bicicletele moderne cu prea multe functii. Si pentru ca are frana de picior :D

La intoarcerea din concediu o sa treaca printr-o reabilitare serioasa, reabilitare la finalul careia eu o sa ma joc cu niste culori pe el :) Asa-i ca-i dragalas?

 

[flickr id=”9200170840″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

Pe curand, dragilor!