Ce-am mai facut in ultima vreme …

Mi-am amintit astazi de bancul cu evreul care merge la rabin si ii spune ca are casa prea mica. Rabinul il pune sa isi bage in casa si capra, si gainile, si verzele si tot ce mai are prin curte, apoi sa le scoata pe toate ca sa vada ce de spatiu are.

Inainte ma plangeam ca lucrez prea mult. Ei, in dimineata asta m-am trezit dupa un maraton de o luna si jumatate de pregatit portofoliu pentru examen, mers la pregatire, examene, comenzi si targuri, ca din toate cele anterioare am mai ramas doar cu comenzile. Ma simt ca cel mai liber om de pe pamant :)

Examenele s-au dus. Au fost doua. De primul, cel care a insemnat portofoliu si interviu am trecut, la al doilea (proba de desen de 6 ore) inca mai astept rezultatul si stau ca pe ace :) A fost o experienta emotionanta – lucrul intens la portofoliu, pregatirea, profesorii, colegii, examenele -, nu stiu cum se va incheia, dar de data asta am incercat. Vedem daca ma vor sau nu :)

Au fost comenzile de care am tot tras in august, le-am impins in septembrie si-apoi au venit toate peste mine, asa ca inceputul lui septembrie a fost marcat de lucru intens pentru a-mi duce promisiunile la capat. Pana acum am reusit binisor, dar au venit alte comenzi noi, asa ca la treaba cu mine :)

Au fost 2 targuri in 2 saptamani, targuri pentru care m-am pregatit mai mult sau mai putin, dar care au curs cu oameni faini, clienti bucurosi si zambitori si ultimele zile de targ cu vreme buna. Ei, cine stie, poate ne iarta si octombrie :)

Va las acum cu pozele standului de la Bikefest, dar va invit pe contul lor de Facebook, aici, daca vreti sa vedeti cat de frumos si de plin a fost. Nici n-avea sens sa fac eu poze cand a existat stand Nikon cu fotografi care au imortalizat evenimentul :)

Si in incheiere: stati prin preajma, contul de Facebook Glorybox.ro a ajuns la 1000 de like-uri. Urmeaza un giveaway :)

 

[flickr id=”9771193412″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9771373095″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9771463423″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9771387764″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9771193172″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9771193052″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]