Marturii pentru nunta – un strop de albastru si-un strop de traditie

Dragii mei,

Va spun si voua ca sa stiti si ca sa nu spuneti ca n-am aruncat buzduganul (imi place tot mai mult expresia asta, habar n-am cum de mi-am amintit de ea) – o sa vedeti voi de ce curand. Deci, va spun si voua ca inceputul anului universitar m-a cam speriat. E mult si frumos.

Si-atat deocamdata pentru ca postarea de astazi este despre cu totul altceva.

Nu stiu cum s-a intamplat, dar sambata trecuta, adica pe 5 octombrie, Glorybox.ro a ajuns la doua nunti. Nu direct la amandoua, ci doar la una. Adicatelea cum?

Prin marturii :)

E frumos sa stii ca oamenii isi vor aminti de un eveniment fericit prin intermediul unor lucrusoare, oricat de mici, lucrate de mana ta. Si e cel putin la fel de frumos sa ii vezi pe miri cum se bucura cand le primesc.

Pentru Raluca si Alexandru am lucra marturii pentru nunta din ceramica, finalizate ca magneti, personalizate cu numele lor si cu data nuntii. Simplu si delicat. Si pentru ca Raluca a vrut ca ziua nuntii sa fie “ziua albastra” si marturiile au fost tot albastre.

Casa de piatra, oameni faini!

 

[flickr id=”10162261054″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162260624″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162498573″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162370625″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.

 

Cea de-a doua nunta la care au ajuns nu doar marturiile, dar si noi de data asta, a fost a lui Marian si a Adinei. Multe ar fi de spus despre oamenii astia. Dar sunt personale, si sunt ale noastre si va rog doar sa ma credeti pe cuvant ca sunt niste oameni speciali. Faptul ca au zambit atat de mult, ca au fost atat de frumosi si de luminosi in acea zi inseamna enorm si-i iubim si imbratisam cu tot dragul pentru asta. Si daca nu ma credeti pe mine, o sa vedeti intr-o poza mai jos despre ce vorbesc :)

Ca sa fie in ton cu ei si cu alegerile lor, pentru ei am lucrat marturii din lemn pe care le-am pictat cu motive traditionale romanesti. Au iesit vesele si colorate si, fiind la fata locului, am avut ocazia sa ma bucur si de faptul ca au fost primite cu bucurie.

 

[flickr id=”10162260504″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162260914″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162260974″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162441566″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.

 

De data asta am avut ocazia sa ma implic putin mai mult in eveniment si pentru ca Marian a avut incredere in alegerile mele, m-a lasat sa pun la care si buchetul de mireasa al Adinei. Nu vi l-as fi aratat, dar e atat de viu si de vesel incat parca-i pacat sa nu va zambeasca si voua, macar dintr-o poza. Mai ales ca in spiritul intregului eveniment, tinerii nostri au mai fentat o data cliseele. Ei ar fi vrut flori de camp, dar cum anotimpul nu ne-a permis, le-am dus un buchet de soare :)

 

[flickr id=”10162475426″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162404475″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10162531763″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

Si-acum spuneti voi daca mirii nostri nu sunt absolut minunati :)

 

[flickr id=”10162293404″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Multi ani fericiti, oameni dragi!