Marturii – semne de carte

Ioi, asa m-am laudat ca recuperez cu postarile despre comenzi speciale si n-am facut nimic … imi cer scuze, dragilor. N-am mai avut energie pentru nimic saptamana asta. Stiu, stiu, ma plang intr-una. O sa imi revin, o sa ma adun si-o sa ma obisnuiesc cu programul de la facultate. Ii musai. Si daca-i musai … cu placere, ce sa-i fac.

Nu mai stiu exact cand am lucrat semnele de carte, dar stiu cand a fost nunta (scrie pe ele, ar fi culmea sa uit :P): pe 6 septembrie.

Marturiile – semne de carte au mers la o nunta din afara tarii, tocmai in Irlanda, o nunta intre oameni frumosi si rabdatori si, as spune, curajosi. Dar asta este povestea lor si e treba lor sa o spuna cui le e drag. Important e ca indirect am fost alaturi de ei asa cum imi permit sa ma simt alaturi de oricine poarta cu drag orice lucru micut iesit din mainile mele.

Va doresc ani multi, frumosi si bucurosi impreuna!

 

[flickr id=”10332168414″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”10332168264″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10332183176″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10332167704″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10332167924″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.