O sambata proasta.

Dragii mei,

Dau de stire si pe aceasta cale ca poate o parte din cei care asteapta lucrusoare de la mine sa imi inteleaga putin intarzierea.

Ieri am avut o zi foarte proasta. A inceput cu probleme cu glazura de ceramica ce a rezultat in stergerea a 6 ore de lucru (a trebuit sa refac de doua ori doua canute si acum trebuie sa le refac a treia oara), apoi a continuat cu probleme cu niste lacuri de antichizare care nu si-au facut treaba (de doua ori si asta cu nevoie de refacut a treia oara) si a culminat cu o arsura (din fericire de gradul I numai) pe toate degetele de la mana stanga (iar eu sunt stangace) ceea ce a insemnat … plans de nervi, plans de durere si incetarea lucrului pe ziua de ieri.

Cand m-am trezit, din fericire, situatia era mult imbunatatia. Am pielea de pe degete tare ca o batatura si fina de parca n-as mai avea amprente, dar 90% din durere disparuta. Pot tasta cu degetele si tine o pensula, deci pot lucra. Fapt care m-a linistit pentru ca … nu stiu exact cum as fi gestionat situatia altfel.

Asa ca va rog sa fiti putin indulgenti cu mine si sa imi iertati intarzierea. Lucrez cat pot de repede pentru a recupera timpul pierdut.