Bratara barbateasca “Prodigy Ant”

Acum … barbateasca e mult spus, poate fi purtata oricand si de o femeie. Una ca mine de exemplu. Una pentru care Prodigy detine un loc sus de tot in istoria muzicala.

Azi punem si coloana sonora. Click si play :)

Eram clasa a 5 a. Cati ani ai in clasa a 5 a? 10-11 ani? Eram niste copii vii, frumosi, ne petreceam zilele pe plaja Calarasiului si seara ne adunam la poarta. D-apoi ce era sa faci pe vremea aceea? La poarta, un casetofon cu baterii. Ascultam toate draciile parca, dar nu prea alese.

Pana am ascultat prima data la Mtv Pordigy – No Good (adica pe cea care o ascultati daca ati dat click si play :D). Phuaaaai, am intrat in alta lume. Atunci s-a terminat orice altceva. S-au dus toate boy band-urile, s-a dus muzica romenasca si cam proasta pe care o ascultam. S-a dus tot. Cred ca singura trupa pentru care am fost fan a fost Prodigy.

In clasa a 9 a am trecut cu bac-ul la bulgari, la Silistra, si mi-am cumparat primul CD audio original. Prodigy – The Fat of the Land. Avea si poze, si cartulie si tot ce-i trebuie. Inca il mai am, evident.

Si sa stiti ca dupa atatia ani tot nu mi-a trecut. Pe undeva prin mine inca se ascunde fanul Prodigy pentru ca daca ma pornesc sa ii ascult, greu ma mai opresc :)

Bratara asta a ajuns la un alt fan. Cand am pus o poza intermediara pe Facebook n-a recunoscut nimeni furnica – Prodigy. Dar nu-i nimic. Stim noi :D

 

[flickr id=”10974061793″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”10973829055″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [ [flickr id=”10973828855″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.