Inceput de Martisor 2014

Valeu … nici nu stiu daca in aproape 5 ani (fara vreo 20 de zile) de Glorybox am facut atata pauza de la blog fara sa fiu in concediu. Ei … acum sunt in sesiune.

Si pe langa faptul ca saptamana trecuta a insemnat realizarea a 4 lucrari de semestru, lucrari consumatoarea de muuult timp cu mers la facultate aproape in fiecare zi, am avut de lucrat 350 de martisoare, am dat o mana de ajutor Atelierului de Ceramica pictand pentru ei un set de 8 piese cu pisici rasfatate, lucru la alte mici comenzi, inceput invatatul si pentru urmatorul examen teoretic si o vizita in depozite pentru vanat ambalaje (cartonase, snururi, pungute etc.) pentru martisoarele comandate.

Asta a insemnat o saptamana in care am dormit o singura noapte 5 ore. In rest … 3-4 ore/noapte cu o incheiere apoteotica de 1.45 ore duminica spre luni. Dar am terminat martisoarele la timp (cu mult mult ajutor din partea lui Marius, ajutor pretios fara de care probabil as mai fi avut nevoie de 3-4 zile pentru a le termina), azi le-am livrat, am terminat si lucrarile de examene si au fost apreciate, eu multumita de ele, iar ieri (dupa cele 1.45 ore dormite) am cam stat toata ziua in picioare in atelierul facultatii (alaturi de o parte din colegii mei) pentru a pregati atelierul pentru expozitia de semestru. La final peretii atelierului, tapetati cum erau cu lucrarile noastre, aratau minunat. Azi restul colegilor termina de asezat atelierul. Abia astept sa il vad complet  – va arat la final o poza cu stadiul in care am lasat atelierul ieri :)

Saptamna viitoare incep lucrul la martisoarele pentru voi si pentru targul de pe 1-2 Martie.

Intai pozele cu martisoare.

Incepem cu pregatirea lemnului cu 2 straturi de grund, apoi incepe pictatul …

 

[flickr id=”12456120645″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”12456633674″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

110 martisoare …

 

[flickr id=”12456633934″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

350 martisoare fluturasi si fundite …

 

[flickr id=”12456633794″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

Gata de livrare:

 

[flickr id=”12456119865″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 

Si iata si atelierul la finalul zilei de ieri. Asa-i ca-i frumos?

 

[flickr id=”12456114095″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]