Tricou “I may be schizophrenic …”

De ieri cam de pe seara m-a traznit unul dintre lucrurile alea evidente despre organismul uman. De ieri de mai pe seara pentru ca atunci mi s-au accentuat simptomele de gripa. Ma gandeam la cat este de frumos construit corpul nostru astfel incat in asa situatii sa te lase sa te-aduni. Eu sunt genul de om care nu poate sta degeaba. Adica sa stai pur si simplu, fara macar sa te uiti la un film. Si ieri pe seara, dupa ce statusem toata ziua in pat si citisem si dormitasem ma gandeam ingrozita ca vine noaptea, ca mi-e rau si ca n-o sa pot dormi. Aiurea. N-a fost dormit propriu-zis in mare parte, a fost sucit pe toate partile, a fost udat cearsafuri de febra si tranpiratie, dar de cate ori ma linisteam, dormeam. Nu-i fascinant cum e dispus corpul si psihicul nostru sa-si lase functiile la minim ca sa ne permita sa ne refacem?

Ma rog, inca am febra si vad usor in ceata, asa ca daca n-a avut sens ce-am scris faceti ca mine: dati vina pe gripa.

Azi am pentru voi unul dintre tricourile mele preferate :D Nu-i nici pe departe cel mai complex, dar e din categoria de tricou cu mesaj amuzant si inteligent pe care o sa il inteleaga oamenii cu un minim de cultura generala. Cred ca poti iesi la agatat cu tricoul asta. Cine pricepe poanta are voie sa treaca la nivelul urmator :))

In plus are o pisica pe el :D

Apropo – ideea nu imi apartine, ea aparutĀ aici, dar merita pusa pe-un tricou, asa e?

Mda, bat campii. Gripa, iertati-ma. O sa imi fac si eu un tricou asa. Musai :D

 

Click pe imagine pentru detalii.

[flickr id=”13057550743″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”13057550683″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”13057420625″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]