Update stoc

Ei, dragilor … a fost o duminica lunga pentru mine.

De dimineata am finisat mai multe lucrusoare din ceramica pentru a le pune la prima ardere, apoi am continuat cu sortarea produselor disponibile si nefotografiate. Erau o multime!

Am continuat cu o sedinta foto care s-a finalizat cu aproximativ 250 de fotografii de produs, am trecut apoi la sortarea celor utilizabile si au ramas 80 de prelucrat, apoi am trecut la prelucrare, impartire pe albume si abia la final upload pe Flickr, adaugat detalii de pret, dimensiuni, material si iata, acum (desi voi cititi aceasta postare luni) va scriu voua. Trebuie sa recunosc ca imi cam vajaie capul si … am obosit. Prin urmare ma voi retrage curand la odihna ca maine sa o iau de la capat cu mersul la facultate :)

Ce gasiti nou? De toate :) Aveti canute din ceramica, ilustratii, coliere, inele, brose, agrafe, bratari, o cutie, un ceas … ei, v-am atrat atentia? Daca da, le gasiti pe toate in albumul (deja cunoscut cred) cu produse in stoc, aici.

Mie imi sunt dragi ca-s multe si colorate si vesele :) Iar ca efortul sa imi fie rasplatit pe deplin, la final am reusit (cu greu) sa fac o poza felinei noastre fioroase (siiiigur, ca da). Singurul lucru fioros la ea este, bineinteles, culoarea :)

 

[flickr id=”14017333506″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Lucrusoarele mele preferate din aceasta sedinta foto sunt pandantele cu cercei din ceramica. Aici vi-l arat pe cel mai solar dintre seturi, pe celelalte le descoperiti voi in albumul mentionat mai sus :)

Click pe imagini pentru detalii.

[flickr id=”14016938736″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”14036519822″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

… si ilustratiile :)

[flickr id=”13964782836″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”13987896195″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Am fugit! O saptamana minunata! :)