Tank top sport pictat

 

Ideea acestui maiou sau, mai smechereste spus, tank top a venit din dorinta de a face un cadou unei persoane speciale care in ultimul an mi-a devenit foarte draga. Ea este Alina Duma, instructoarea de zumba care de mai bine de un an imi face 2 seri pe saptamana mai fericite si mai supercalifragilistice :)

 

Click pe imagini pentru detalii.

TS142

 

Am descoperit zumba nici nu mai stiu exact cum, nu ca ar fi fost greu pentru ca e acum mai raspandita decat era tae-bo-ul acum vreo 5-6 ani (dar un instructor bun nu e deloc la fel de raspandit), am ajuns la un antrenament datorita altei Aline, am fost un pic sceptica la inceput pentru ca ma incurcam in propriile picioare, dar pe masura ce a trecut timpul mi-a intrat in piele asa de tare incat acum mi-e imposibil sa imi imaginez o saptamana macar fara zumba cu Alina (sarbatorile au fost problematice, da :D).

 

TS142

 

 

Este un tank top pentru antrenamente, nu mi-l imaginez purtat altfel. Poate doar la mare, vara :) Si mi-a placut atat de mult incat mi-am facut si mie unul. Evident ca negru. Si fara scris pe el pentru ca, ascultati la mine, supercalifragilistica e doar Alina Duma :)

 

TS142

 

Iar daca va intrebati ce pisici e zumba asta, va las aici un clip in care danseaza Alina alaturi de alt om special, prieten din tineretile mele liceene cu care am pierdut legatura o vreme si pe care l-am redescoperit acum cativa ani ca instructor de zumba in Calarasi. Asa ca, dragi calaraseni, in cazul in care nu stiati deja, aveti un super-mega instructor acasa si se numeste Ionut Iordache.