Prima zi de Green Fair

Cum a fost prima zi? D-apoi ca prima oara: dureros de placut :P (ioi, ce poante fac la ora asta – iertati, epuizarea este de vina).

Inainte sa cititi mai departe, dati drumul sa cante asta pentru ca eu acusi dansez pe scaun ascultand-o :)

A fost probabil una dintre cele mai epuizante zile din cate am trait. Pe bune, nu exagerez. Dupa o luna de lucru intens cu cate 4 ore dormite pe noapte, am stat o zi in soare, am cam facut insolatie, m-am bronzat ca tractoristii, n-am mancat decat un mar si nici n-am vandut mare lucru.

DAR: am vazut multi multi oameni frumosi, am vazut si mai multe bijuterii superbe lucrate cu multa grija si dedicare, am stat de vorba cu fetele, am facut claca tot cu ele si-am zambit din tot sufletul.

Si cred ca ceva din universul asta mare a simtit bucuria mea intrucat am trait un moment care pentru cateva secunde mi-a rapit respiratia.

Dupa-amiaza, destul de tarziu, un fluture mare, foarte colorat, s-a oprit pe unul dintre colierele cu flori. Timp de 10 secunde (poate) i-au tresarit aripile acolo. Nu am reusit sa il fotografiez pentru ca aveam ochii cascati catre el in uimire. Va jur ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trait.

Sunt acolo unde trebuie sa fiu. Sunt fericita.

Va astept si maine si poimaine in Parcul National (cam incepand cu ora 12) si va promit ca va vom incanta.

Cum ma indentificati pe mine? E un panou portocaliu, mare, pe care scrie Glory Box :)

Arata cam asa :P

GloryBox at GreenFair