GloryBox in lume

Am o stare foarte faina cand am clienti straini, iar gradina Green Hours ii aduce din plin.

Ma gandesc ca undeva, unde oamenii vorbesc limbi incurcate, cineva va vorbi despre ele, le va aprecia si vor zambi povestind de un targ din Romania si fata care le face.

Ieri am avut o clienta din Australia. O doamna cam la 60 de ani, foarte vesela si colorata, cu un colier foarte frumos la gat, a intrat in vorba cu mine :) Mi-a spus ca ea face parte dintr-un grup de doamne in varsta, care se intalnesc in fiecare vineri, fac bijuterii, beau si le merge gura fara oprire. Ar fi vrut margelute neinnodate, sa le puna intr-un cosulet si sa le ofere prietenelor ei ca pe bombonele spunand “Help yourself!”. Din pacate azi plecau asa ca n-am avut timp sa ii pictez niste margelute, dar a luat 2 coliere care ii placusera foarte mult. I-am facut o reducere pentru conversatie si pentru faptul ca se dusese sa isi scoata “banii ei” de pe card, deoarece daca ii cheltuia pe cei pe care ii avea de la barbate’su pentru cina “she was so dead” :))

Apoi au fost 2 nemtoaice care au tot probat cercelusii cu surub, au luat cate o pereche si-au plecat la terasa. Dupa o jumatate de ora una dintre ele s-a intors stiind exact ce pereche mai vrea :)

O chinezoaica a luat un colier colorat pentru nepoata ei.

Un cuplu de francezi care studiau in Romania au luat si ei cercei, iar o alta doamna de aceeasi nationalitate a luat un colier albastru pe care si l-a pus imediat la gat :)

O doamna, romanca de data asta, a luat un colier pentru a-l trimite fiicei ei in Canada.

E o senzatie foarte faina si abia astept sa pot spune ca am trimis pe fiecare continent cel putin un colier sau o pereche de cercei :)