Bratarile Indio

Gata, dragelor si dragilor, incepe numaratoarea inversa pentru targul I Love Handmade din weekend, iar eu lucrez lucrez de zor.

Incepand de azi am sa incerc sa va arat cat mai multe din noutatile pe care le veti gasi la targ, dar nu promit tot pentru ca procesul fotografiere+prelucrare foto+organizare foto+upload flickr+scris pe blog, dureaza foarte mult. Si e un timp pe care, din pacate, saptamana asta nu-l am.

Dar va promit o mini colectie de toamna :)

Pana atunci, iata niste bratarele din lemn, pictate frumos si lacuite (de data asta nu de mine), apoi insirate pe sarma cu memorie alaturi de margelute de nisip. Puteti purta una singura sau mai multe, dupa gust. Eu am facut poze cu mai multe variante sa vedeti ce frumoase sunt.

Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet Bratara Indio/Indio bracelet 3 bratari indio/3 indio bracelets 5 bratari indio/5 indio bracelets 9 bratari indio/9 indio bracelets

Pretul unei bratari cu o singura spira este de doar 5 lei!
Bratara facuta numai din margelute de lemn este 15 lei.