Cum a fost “I Love Handmade”

Pai … cum sa fie? Deja ma repet: super-extra-mega targ!

Cei doi organizatori, Andra si Razvan, au facut o treaba excelenta care a depasit asteptarile tuturor. Dar sa o luam cu inceputul.

Eu am mai scris despre I Love Handmade si cu alte ocazii (pe blogul vechi) si admiram (mai in liniste) felul in care isi faceau treaba pe site, asa ca atunci cand au spus ca organizeaza targ, nu am ezitat (acest lucru putandu-se observa din faptul ca am fost a 4 a inscrisa la targ :D).

Incepand cu inscrierea totul a inceput sa devina tot mai promitator. Locatie excelenta aveam, targul urma sa fie foarte bine promovat (lucru care s-a si intamplat), primeam informatii detaliate despre cum merg pregatirile constant – lucru care chiar nu s-a mai facut pana acum (cel putin nu l-am intalnit pana acum), vremea se anunta buna, inspiratie aveam, totul bine :)

Ajungem sambata dimineata – cam frig, ma zgribulesc putin, dar ma inveselesc vazand ca cei doi organizatori s-au gandit inclusiv la cum sa evite dezorganizarea de inceput si trasasera frumos cu creta si numerotasera locul fiecarui participant. Super misto idee :D

Aflu ca suntem 70 de expozanti. VALEU! Ma uit ca vremea nu sta sa se indrepte, imi imaginez vizitatori putini, impart la 70 … dadea cu virgula. Ei, asta e acum, vedem ce iese.

A iesit minunat! Au fost muuuuulti vizitatori (aici confirmare cu poze si calcule), incasari neasteptat de bune, Andra si Razvan au facut ture printre noi intr-una (ma mir ca n-au ametit), au avut grija de noi, ne-au hranit, ne-au dat cafea, ne-au zambit mereu, au pus bannere mari (multumim lui Razvan care s-a cocotat pe scara desi avea rau de inaltime – la plecare l-a ajutat totusi Marius sa-l dea jos :P), au organizat tombola pentru participanti … in concluzie: WOW!

Poze n-am prea multe pentru ca n-am apucat sa fac. Nici cu prietenii veniti in vizita n-am putut sa vorbesc prea mult (dar i-am lasat la barfa cu Marius) pentru ca nu ne lasau clientii sa respiram :P

Enjoy!

I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade I Love Handmade

Explicatii la poze:

  1. Poza cu banner-ul de intrare care a avut functia de aspirator: cum il vedeau oamenii, cum intrau sa vada ce-i :D
  2. Standul Glory Box – la fel de portocaliu si albastru si plin ca intotdeauna :)
  3. Noutati nepozate :D
  4. Idem 3
  5. Mihaela Panaitescu, colega de la Green Fair (nu uitati ca saptamana viitoare va astept la acolo :D)
  6. Plohotniuca :P
  7. Alexandra cu ceasurile :)
  8. Schitele Mihaelei
  9. Brosele Alexandrei