A fost Green Fair de octombrie

Brrr :D Si cam asta spune totul. Glumesc. Ma rog, partial. Chiar a fost frig.

Am fost mai putini decat de obicei, dar cei care am fost am stat pe baricade si v-am zambit cand ne-ati adoptat produsele ca doar pentru voi stam cum ele aranjate frumos acolo :)

Daca mai aveam dubii ca a venit toamna … preferintele voastre cromatice mi-au confirmat ca este aici. Ati luat mult negru cu alb (dar mult, fratilor, cat pe ce sa nu va fac fata :P), auriu si aramiu si ati ignorat total buburuzele mele pe verde crud care erau acolo sa va aduca aminte de primavara. Dar v-au placut bentitele :) La final a  mai ramas doar una zgribulita pe panou. Promit ca va mai fac.

Iar din sectiunea “ce a facut targul mai frumos” avem doua vizitatoare pe care le retinusem si de la “I Love Handmade” pentru ca una dintre ele imi aminteste foarte bine, dar foarte bine – inaltime, par cam ciufulit, zambet, atitudine, postura – de un prieten foarte drag mie (si de care mi se face teribil, dar teribil de dor de cate ori ma gandesc la el) a carui aniversare a fost astazi (la multi ani!) (ps: George, schimba si tu link-ul din blogroll ca ai ramas cu blogul vechi :P). Ioi, ce de paranteze! Deci, faptul ca seamana cu el a facut sa imi devina instant draga (yeah, I’m kinda crazy sometimes) si imi venea sa ii ofer cadou toate lucrusoarele pe care le-a luat, dar m-am oprit la o mica reducere si-un zambet pe care sper ca nu l-a gasit dubios. Oricum, se pare ca le voi mai intalni incat pareau puse pe construit colectii :) (“acum luam asta, eu iau inelul, tu cerceii si data viitoare luam ailalta”. Made my day! Daca cititi post-ul, va multumesc!

Si cam atat despre Green Fair-ul de octombrie. Saptamana viitoare ne vedem la “The Clothes Next Door” la Arenele Romane – vine maine si afisul.

Va las cu cateva poze: iar poze cu lucrusoare noi nepozate separat (dap, v-am facut inele reglabile), 2 cu accesoriile … urbane Devla (is inregistrate la OSIM, da? Asa ca sa nu va treaca prin cap sa copiati :P), Camy Design si, proaspeti veniti la Green, Keramischart.

Inele noi Cercei noi Devla Accessories Devla Accessories Camy Design Keramischart