Cum a fost la Chique Boutique

E destul de greu de spus cum a fost. Mie mi-a placut, desi vanzare nu a fost cea mai buna.

Raluca si Isabela, adica organizatoarele au fost deosebit de dragute si mi-au dat o stare faina de cand am intrat in cladirea absolut superba in care este Cafepedia. Desi credeam ca sunt in intarziere am ajuns, cam ca de obicei, prima si am pus stapanirea pe o camera cu un pian alb superb pentru mine si ale mele fete cucuiete. Si pentru ca Mazdrunka, adica Luciana se indeletniceste si cu ale cantatului i-am oferit privilegiul :P de a-si prezenta bijuteriile pe minunatul pian, dar pe care l-a impartit cu Alexandra (care a fost avertizata ca va ajunge pe blog in poza). Ni s-a mai alaturat si Irina si camera a fost doar a noastra :)

Pentru mine a fost un fel de cafea prelungita cu fetele. Asa, un soi de claca. A fost cald si bine, ne-a mers gura toata ziua, am ras mult si am si lucrat ca niste bunicute la barfa.

Vizitatori nu prea au fost, lucru pe care l-am inteles destul de greu, ma asteptam sa fie un succes. Nu cred ca a fost problema promovarii pentru ca am vazut lista locurilor unde a fost promovat si ar fi trebuit sa fie ok, ma indoiesc si ca a fost taxa de 10 lei – totusi erau implicate niste seminarii in prezentare, vremea a fost frumoasa  asa ca … am ajuns la concluzia ca femeilor plinute nu le place sa recunoasca acest fapt, motiv pentru care stau ascunse in propriile case.

Eu am mica mea nebunie cu greutatea. Au fost ani de zile in care am fost la dieta, fac sport constant si tot nu sunt in cea mai buna forma.

Daca nu arati dupa standarde, dar tu esti ok cu asta si nu iti afecteaza sanatatea, mie mi se pare minunat. Atunci de ce nu ai veni la un targ unde gasesti haine pe masura ta?

Daca ai probleme cu greutatea si te si frustreaza, atunci de ce nu ai veni la un targ unde vor fi seminarii de nutritie care poate te vor invata cateva lucruri despre alimentatia sanatoasa?

Problema nu se va rezolva stand acasa si plangandu-te.

Asa, ma rog, sa reveninm la ganduri mai fericite. Iata-ne pe noi, hlizitele, zambaretele, fetele vesele la targ :)

Luciana la treaba Alexandra aka Clepsidra cu daruri Irina aka Knotted Accessories Fetele :) Luciana aka Mazdrunka Standul Glory Box