Coliere din lut si pietre semipretioase

Pentru ca eu am o mica pasiune pentru onix am zis ca elementele pe care le aveam din aceasta minunata piatra trebuie folosite intr-o combinatie deosebita.

Cand am pictat la sfarsitul saptamanii trecute cateva margelute cu cel mai pretios si mai migalos model pe care il fac am zis ca sunt menite sa mearga impreuna :) Colierul (C115) mi se pare deosebit de elegant si l-as opri pentru mine, dar stilul meu vestimentar n-ar putea niciodata sa completeze un astfel de colier. Poate ii gasiti voi un loc :)

Colierul alb si bleu (C117) intra cumva in colectia de iarna, desi cred ca ar putea fi purtat in toate anotimpurile. Pe mine ma duce cu gandul la rece si la cristal si il vad purtat cu ceva alb si pufos care sa ii contracareze raceala.

Colierul rosu (C116) se vrea si el tot in colectia de iarna, iar margelutele ar fi trebuit sa aminteasca de globulete de brad, dar mie imi inspira mai degraba ceva orinetal si pretios. Este si el combinat cu pietre semipretioase (nu stiu ce piatra este, poate ma ajutati voi).

Colierul negru cu fluturasi (C118) este o combinatie de rece si vesel, de non-culoare si viata. Margelutele din lut cu floricele albe sunt combinate cu fluturasi metalici si cu margelute transparente clackle(d).

Ultimele 2 coliere (C119 si C120) sunt doua coliere simple, elegante, din margele de lut si margele sticla montate pe organza la care ma gandesc de ceva timp. Nu bagati in seama ca in poze panglica de organza nu se aseaza perfect – la gat sta foarte frumos :)

Enjoy!

C115 C117 C116 C118 C119 C120