Girls just wanna have fun!

Dupa targul de sambata imi propusesem ca in ziua urmatoare sa ma fortez cat pot de mult sa ma relaxez (stiind ca mai devreme sau mai tarziu ma voi apuca de treaba).

Din fericire nu a fost cazul pentru ca am primit vizita unei prietene dragi care ne-a ajutat sa petrecem o zi de relaxare totala si cu mult fun pe langa.

Asa ca duminica am stat de povesti, am mancat prajituri, am vazut doua filme mediocre (exact cum era si nevoie), am facut clatite … bine, Marius a facut clatite :D si fetele s-au amuzat ca niste copchile jucandu-se cu fimo.

Design-ul minunatiilor, maretelor, nemaivazutelor si burtoaselor creaturi cu care urmeaza sa va fac cunostinta apartine Alexandrei/Cretzei/Freestyler-ului nostru drag :D Eu mi-am bagat nasul doar la cateva detalii nesemnificative si un pic la finisare, lacuire si lipire (pentru ca sunt 2 brose).

A existat si o sedinta foto prelungita cu doamna hipopotam (ptiu, drace, ca scrisesem “domnisoara”), in mare parte din cauza lipsei luminii naturale, dar asta conteaza mai putin caci noi ne-am hlizit ca apucatele in timp ce Marius facea si intorcea responsabil la clatite (care au fost exceptionale si s-au mancat pana la ultima, deci sa mai faca :P). In cazul in care uitase si-a adus aminte si cati – 2-3 ani :D –  are nevasta’sa uneori :P

Prin urmare, faceti cunostinta cu Za Haaaaappy Hippooooos!

Happy Hippos Family Happy She-Hippo Happy She-Hippo Happy She-Hippo Happy He-Hippo

PS: Za Happy Hippos nu sunt de vanzare. Doamna hipopotam va fi cadou pentru o prietena de-a Alexandrei, iar domnul hipopotam va ramane la Alexandra, astfel incat ea si prietena ei vor fi hippo-buddies :D Si nici nu se pot reface – adica se pot reface doar daca se apuca Alexandra (care este o minunata si supra-solicitata studenta la arhitectura) de handmade. Ceea ce n-ar fi rau deloc :D