Cutii si cutiute

Cred ca luna februarie se poate declara de departe luna martisoarelor (de a caror soarta sper sa va povestesc curand), a #ArtTweetMeet-urilor pentru Daniel Raduta si a … cutiilor pictate.

V-am aratat in alte postari ce am mai pictat, dar ultimele creatii au ramas in asteptare – fie pentru ca inca nu fusesera daruite, fie pentru ca mi-a lipsit timpul de depanat povesti.

As vrea sa va prezint intai cutiuta cu Micul Print –  comanda speciala, bineinteles – pe care am pictat-o cu mult drag si care mi-a placut asa de mult incat in curand veti avea o noua supriza :)

Am fotografiat-o cu atentie pe toate fetele pentru a va face si voi o imagine cat mai completa despre ea. Ancai (care a comandat-o) i-a placut. Sper sa primesc un feedback si referitor la reactia celei care a primit-o.

Micul Print Micul Print Micul Print Micul Print Micul Print Micul Print

Tot Anca a vrut pentru prietenul ei o cutiuta de motociclist. Si pentru ca eu cand aud de motociclete vad numai geci negre de piele si choppere, am zis totusi sa intreb ce fel de motociclist. Asa am aflat ca cel in cauza era prorietarul unei Suzuki GSXR 600 care numai a chopper nu aduce. Mi s-a povestit ca noul stapan a fost foarte multumit de ce a primit.

Suzuki GSXR Box Suzuki GSXR Box Suzuki GSXR Box

Am mai primit apoi o comanda … miniaturala. O cutiuta pentru o casa de papusi. Victoria colectioneaza astfel de obiecte si a considerat ca modelul cutiutei cu flori de cires ar arata grozav in casuta ei de papusi. Asa ca pentru ea am pictat florile de cires pe o cutiuta de 7 cm lungime si 4 cm latime. Arata foarte dragalas.

JB021 - Japanese Box

Am refacut apoi soarele de Vama pe o cutie chiar mare (dar pe care am uitat sa o masor) si mi-a placut foarte mult cum arata …

JB018

Si am incheiat luna primavaratec, cu un buchet de lalele albe pe care pur si simplu am uitat sa il pozez finalizat (dar vine si aici o supriza), asa ca nu va pot arata decat o fotografie a cutiei nelacuite si intr-un unghi destul de dubios.

JB019 - Lalele albe

Va doresc o primavara minunata!