Flori de cires si-o pisica :)

Ok, gata, nu mai am rabdare – de azi dimineata ma chinui sa le fac o poza rezonabila si ori e casa asta prea mica, ori eu total nepriceputa ori ori … nu stiu, voi inlocui pozele cand voi reusi sa fac ceva mai bun.

Nu cu mult timp in urma va aratam cu mi-am personalizat un maiou. Ei, de-atunci pe mine ma tot bazaie ideea sa repet experienta. Asa ca ieri am spus gata, e momentul. Research-ul legat de locul unde gasesc tricouri de calitate era deja facut – am sunat, am facut comanda, dupa-amiaza m-am dus dupa ea, am cumparat si culori de textil si gata, totul era pregatit.

Pentru ca raceala de care am suferit zilele trecute a facut ca iesirea si alergatura de ieri sa ma epuizeze fizic, intentionam sa stau cumintica  ieri si sa ma apuc de pictat azi … aiurea. S-a apucat dUamna Plohotnuka (adica Lupu mai nou) sa imi scrie pe twitter ca e clar ca nu o sa dorm si-o sa fac tricouri. Atata mi-a trebuit :D Am intins tot in jur – tricouri, culori, pensule, tot! si m-am pus pe treaba :D

Si cu ce altceva puteam incepe, decat cu un model atat de drag mie si anume: florile de cires. Mi-am adus aminte si de o scena de ramas bun absolut minunata din Mi-in-do (care este de departe unul dintre filmele mele preferate), in care ea si maestrul picteaza stand pe jos flori de cires. Asa ca m-am asezat si eu jos (nu ca as fi avut in alte parte unde sa pictez ceva de dimensiunea unui tricou) si mi-am pictat florile.

Mi-in-do Mi-in-do

Apoi, cum pisicile nu putea lipsi din peisaj, v-am pictat o pisica … astrala si in mod absolut curios cand am terminat de pictat mi-a venit in minte titlul The Great Gig in the Sky. Asa sa ii ramana numele prin urmare :)

The Great Gig in the Sky

In zilele urmatoare voi fi plecata de acasa, dar sper sa revin cat mai curand cu modele noi :)

Pret – 50 lei