Bijuterii de nunta

Sambata ce-a trecut s–o maritat Maria. Da, domnilor, cea mai traznita creatoare de handmade a fost sterpelita pe vecie. Si nu doar ca a zis “Da”, dar ne-a mai si invitat sa sarbatorim evenimentul alaturi de ea si de individul (:P )care a convins-o sa-si schimbe maretul nume.

Bun, pai sa mergem :) Ma hotarasc eu din timp la ce rochie am sa port, dar uit cu desavarsire de faptul ca … imi trebuie si bijuterii :D Si doar nu era sa port bijuterii cumparate de pe la altii. Imi aduc eu aminte cam pe joi seara, asa. Si bine ca mi-am amintit pentru ca altfel nu stiu cum scoateam camasa pentru ca nu mai aveam nici macar bilute de lut pe care sa le pictez si lutului ii trebuie 24 de ore sa se usuce, iar lacului de dupa inca 6. Asa ca joi pe la 1 dimineata am modelat lutul, vineri am pictat si lacuit in ton cu rochia, iar sambata pe la pranz am adaugat fundite si alte margelute.

Am adauga fundite de organza cercelusilor si bratarii (pe post de incuietoare) pentru a se asorta cu fundita de pe rochie. Am ales apoi un pandant simplu, dintr-o margeluta, pe care am purtat-o cu lantisor de argint, pentru a lasa rochia sa isi faca treaba si sa puna in evidenta umerii  :P

Enjoy!

S081 C189 E266 BR071

S081 S082 BR071

Setul acesta am sa il pastrez pentru mine, dar cum eu nu inteleg foarte bine dorinta de a avea ceva unic in lume, nu voi pastra si modelul pentru mine, asa ca il pot reface oricamd si pentru voi.

Pandant – 8 lei (fara lantisor; daca doriti lantisorul de argint este 20 lei, iar orice alt tip de snur, organza, lantisor metalic este 2 lei)

Cercei – 18 lei

Bratara – 27 lei

Set cercei + pandant – 25 lei (fara lantisor)

Set cercei + pandant + bratara – 50 lei (fara lantisor)

Si de incheiere, cerceii alaturi de familia Badragan pe ringul de dans (multumim Flaviei pentru poza) :P

An so we dance ...