Fuste si bluze cu poveste

Dragilor,

Sper ca postarea de astazi sa deschida o noua etapa pentru mine :)

Nu v-am povestit niciodata despre mama si bunica mea. Nu v-am spus ca acolo, in Calarasiul cel mic, sunt doua femei care se lupta cu neajunsurile unui oras mic incercand sa o faca de-a dreptul minunat.

Bunica are acum 70 de ani si ii este tot mai greu sa lucreze, dar inainte de pensie si inainte de a-si trage fiica aproape, a fost designer. Nu, nu croitoreasa, designer. Se putea face asta si in Calarasi pe vremuri si imi amintesc ca dintr-o plecare pentru un eveniment de gen in Rusia mi-a adus o minunata papusa blonda, ciufulita si cu hainute roz care batea din palme cand o apasai pe piept si spunea mama.

Aveam bineinteles o gramada de hainute lucrate de ea si de fiecare data cand mergeam in vizita pentru cateva zile, ma alegeam cu un nou costumas lucrat de mainile ei :) Inainte de asta ea i-a facut mamei rochia de mireasa, apoi pe a matusilor mele si apoi am insistat sa o faca si pe a mea. Si tare drag mi-a fost sa o port si sa duc putin din traditia familiei mai departe.

Nu stiu din ce motiv a iesit la pensie mai devreme. Adica la 55 de ani. Si cum nu a suportat ideea de a merge acasa si a sta cu mainile in san sau de a lucra pe ici pe colo de-acasa, i-a propus mamei, care tocmai urma sa devina profesoara de franceza, sa deschida un mic atelier de croitorie impreuna. Si iata ca au trecut 15 ani si atelierul inca merge mai departe. Greu ce-i drept.

Au incercat in repetate randuri sa isi deschida un sediu si in Bucuresti, dar lipsa lichiditatilor, chiriile ridicate si excesul de corectitudine propriu mamei, au facut acest lucru imposibil.

Din pacate nu am o alta poza sa va arat  decat cea de mai jos, chiar de la nunta mea – eu purtand rochia facuta de bunica (pe care o puteti vedea in stanga, langa tata, mama este in dreapta, intre Marius si bunicul).

Noi, parintii si bunicii mei

Gata, am terminat introducerea :)

Ce am gandit eu? De ce n-ar face mama hainute cum ii spun eu de data asta (adica sa ma impersonez intr-un mic designer), iar eu sa le pictez sau sa vi le pun voua la dispozitie pe site si la targuri?

Zis si facut, asa ca incepand de astazi cream o noua categorie pe blog careia ii vom spune simplu “Haine”. Abia astept feedback-ul vostru!

Deocamdata am sa va arat 3 fustite pictate, una nepictata dar cu o fundita colorata (toate din bumbac supraelastic) si o ie din voal de zile mari!

Din pacate eu intru doar in 2 dintre fustite. Celelalte 2 fuste nu beneficiaza de poze grozave, dar sper sa remediez problema curand :)

Enjoy!

CL001

Marime 44. Pret: 60 lei

CL002

Marime 40. Pret 60 lei

CL003

Marime 42. Pret 60 lei

CL004

Marime 44. Pret 55 lei

CL005

Marime … universala :) Pret 55 lei

Pentru orice alte informatii si detalii lasati un comentariu sau un mail. Fustele pot fi facute si pe alte masuri.