Interviu Glory Box pe Facutdemana.com

Nu cu foarte mult timp in urma, sa fie vreo 2 luni, descopeream aparitia in zona online a handmade-ului a unui nou site, care chiar a indraznit sa adopte varianta romaneasca a conceptului: facutdemana.com . Foarte tare, mi-am zis! Iata ca ne luam avant :) Am pastrat, ce-i drept, o urma de scepticism intrucat am mai asistat la aparitia unor site-uri dedicate handmade-ului in general si care au disparut incet-incet. Apoi am aflat ca persoana care intretine site-ul este … ei bine, barbat. Am mai ridicat putin stacheta scepticismului :D

Dar uite ca timpul trece, site-ul creste si Marian scrie despre noi, cei care facem lucruri de mana, parca din ce in ce mai frumos si cu tot mai mult drag. Pare sa fie la curent cu tot ce misca in domeniu, anunta toate targurile, stie cine mai face vreo oferta sau lanseaza vreun concurs, ne urmareste si ne scrie pe Twitter, ne sustine cu detalii tehnice si a mai si facut un director cu site-uri de profil. Frumos, nu?

Si dupa cum va spuneam, ne urmareste indeaproape si cu atentie, asa ca ieri cand a observat modificarile aduse blogului (schimbarea paginii de bijuterii si inaugurarea celei de hainute) mi-a proprus sa scriem (un interviu e ceva comun, nu? :P) pe site despre dezvoltarea micii mele lumi.

Prin urmare … am scris :) Gasiti interviul aici.

Multumesc mult, Marian! Tine-o tot asa :D