Accesorii regale

Nu stiu de ce le-am spus asa … poate pentru ca imi plac foarte mult si mi se par de o eleganta aparte. Sa le luam pe rand …

Colierele … ei, va povesteam eu ca motivul pentru care am inceput sa fac flori din organza este pentru a le combina cu margelutele mele pictate. Si am creat doua coliere (preferatul meu este cel verde, care este si unicat) in care am alaturat o floare de organza, margelute modelate si pictate de mine si margele de sticla. Fac parte dintre acele lucrusoare pe care le creez si imi devin atat de dragi incat le-as pastra pentru mine, dar eu am prea rar ocazia de a purta ceva atat de special. Sper sa isi gaseasca o stapana care sa le aprecieze cel putin la fel de mult ca si mine.

Cutiutele … ei, cutiutele nu sunt pictate in intregime si sunt realizate folosind o tehnica pe care eu am subestimat-o putin – tehnica servetelului. Mi s-a parut facila si la indemana oricui (ceea ce chiar este adevarat), asa ca nu i-am dar foarte multa atentie. Cand intr-un final m-am hotarat sa ii dau o sansa am realizat ca este o tehnica migaloasa, care necesita atentie, ceva calcule si … destul de multa indemanare. Efectul final il da un pic de pictura cu degetele inmuiate in acril auriu. Le ador, recunosc, si multumesc Gerdei) de la Tinker pentru adezivul special si pentru prima lectie :)

Si pentru ca s-a intamplat cumva ca aceste creatii sa se potriveasca din punct de vedere coloristic si formeaza perechi minunate, m-am gandit sa va ofer o reducere de 10% pentru un set complet (colier, cercei si cutie).

Enjoy!

S095 S094 S094 C194 C194 E299 E299 JB029

S097 S096 S096 C195 C195 E300 E300 JB030

Le puteti verifica disponibilitatea si preturile aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).