Aproape liniste …

Margelute ...

Dragilor,

Daca as lasa si ziua de azi sa treaca, s-ar face deja 3 zile de cand nu am mai scris nimic. Nu e pentru ca trag chiulul, ci chiar invers. Am inceput saptamana in forta si cu drag de lucru si sper sa o pot tine cat mai mult timp asa.

Urmeaza targ weekendul acesta, targ weekendul viitor (detalii curand) si un AMR 20 zile pana la mutarea de o luna in Vama Veche unde ma veti gasi in perioada 15 iulie-15 august.

Faptul ca am avut o perioada in care mi-am lucrat mai mult comenzile iar in rest m-am relaxat, nu a ajutat prea mult si iata-ma acum, pe ultima suta de metri, tragand tare pentru a avea cu ce va astepta la targuri si la mare.

Cum fotografierea lucrusoarelor noi, prelucrarea imaginilor si postarea pe blog dureaza uneori si cateva ore, iar eu stau prost cu timpul, in perioada urmatoare va fi o idee mai liniste pe blog. Nu de tot, dar mai liniste. In orice caz maine o sa va arat ceva de care sunt mandra foc :P

Cu bine, va las cu omul plajei :)

Vama spirit

Asa ca eu am sa-mi pun muzica de visat la mare, am sa-mi trag pensulele si culorile alaturi si-am sa lucru lucru lucru :P