Tricou pictat pentru psihologi :)

Nu pare foarte sugestiv in directia asta, nu? Ei bine, a fost pictat pentru o doamna psiholog. Ce il face sa fie cu dedicatie? Copacul, desigur :)

Sunt convinsa ca multi dintre voi au auzit de “Testul Arborelui”. Este un test simplu – pentru cel care il sustine – tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un pom :)

Interpretarea e alta poveste, intrucat manualul de interpretare este reprezentat de o cartulie chiar foarte serioasa – cel putin ca numar de pagini :P Totusi, dupa ce inveti manualul si principiile de baza, devine usoara si interpretarea. Profesorii universitatii pe care am absolvit-o eu nu l-au considerat suficient de interesant incat sa ne ofere macar un demo de interpretare, dar am noroc ca sunt eu curioasa din fire :) Oricum, intrati aici daca vreti sa aflati cate informatii interpretative de baza.

Am ales sa pictez un copac pe tricou pentru ca nu vroiam ca trimiterea la domeniul psihologiei sa fie ostentativa, mai ales ca se poate pica usor in kitsch. De asemenea am vrut sa pastrez un design feminin si care sa se potriveasca si unei persoane mature, altfel desenam o plansa Rorschach :D

Sper ca am primit o interpretare pozitiva, desi vad si mici probleme :P

Enjoy!

TS015