Am plecat in Vama. Revin peste o luna :)

Pentru ca se pare ca daca lucrurile rele vin cate trei, alea bune se aduna cate cate vor ele pentru simplu fapt ca nu le opreste nimeni, in ultima vreme s-au tot adunat cate multe bune in jurul meu :P

Unul dintre cele mai faine lucruri este ca tot primesc comenzi speciale. Imi place la nebunie sa le lucrez pentru ca stiu ca vor transmite un mesaj deosebit celui ce le primeste. Un altul este faptul ca a venit momentul plecarii in Vama Veche pentru o luna, adica in perioada 15 iulie-15 august.

Problema este ca cele doua se cam bat cap in cap. Pentru comenzi speciale am nevoie spatiu de lucru, de timp, de o anumita stare mentala si de posibilitatea de a achizitiona materiale noi. Nici unul dintre aceste detalii nu vor fi indeplinite in perioada in care voi fi plecata.

Prin urmare, cu parere de rau, va anunt ca in timpul in care sunt plecata nu ma voi putea ocupa de astfel de comenzi.

O sa incerc sa mentin cat pot de completa si la zi lista de lucrusoare in stoc, am sa va tin la curent cu ce mai lucrez nou – pentru ca voi lucra si acolo – asa ca daca doriti ceva din ce este disponibil, dati un semn si vi trimit prin posta sau vi le pun deoparte pana la intoarcere.

Si cum stateam eu stramb si incercam sa gandesc drept (nu-mi iese prea bine, oboseala, bat-o vina) mi-am mai dat seama de un aspect important: nu v-am povestit nimic despre targ :)

Targul se numeste Beach Bazaar, se va desfasura pe toata perioada verii in Vama Veche si este localizat vis-a-vis de locul in care era la un moment dat Expiratul. Adica aici:

locatie targ vama

Ne gasiti zilnic acolo intre orele 9-23.00 Dam o bere cui vine si sta la stand in locul nostru cat sa ne balacim si noi in mare :P

Numai bine, am plecat, am intalnire cu marea  :)

Veniti?