Inca un rasarit :)

Dragilor,

Va dau un pont bun si, cum spuneam si in postarea anterioara, va detaliez de ce la intoarcere: niciodata, dar niciodata-niciodata sa nu colaborati cu Terra Verde Advertising. Tot atunci o sa am nevoie de ajutorul vostru pentru a face cat mai cunoscuta postarea.

Pana atunci o poveste scurta si un nou rasarit … mai special de data asta :)

In weekend am primit multe multe vizite, mi-am amintit de cat de multi prieteni am si cumva parca au fost toti in Vama, dar trebuie sa recunosc ca cea mai de soi vizita a fost cea a socrilor mei cu ocazia aniversarii socrului meu (da, suntem o familie de raci :D).

Au venit cu clatite, dulceata, zambete largi, sfaturi pretioase si dispozitia de a se trezi si a vedea si ei rasaritul in sunetul Bolero-ului. Lucru pe care l-au facut si pareau ca nu-l regreta deloc :)

Cum aveam un sarbatorit, iar posibilitatea de a lua un cadou potrivit din Vama nu prezenta aspecte variate sau cel putin nu se ofereau variante mai bune decat ce puteam oferi eu, i-am pictat socrului meu (care trebuie sa recunoasteti ca seamana cu Sean Connery :P) o barcuta in rasarit, tinand cont de faptul ca este si mare pescar :)

Pare sa-i fi placut :)

Rasarit :)

Standul meu vi l-am aratat?

DSC_6998 - 1

Am multe multe noutati sa va arat, dar imi e dificil tare sa le mult in mediu virtual. Promit sa ma straduiesc totusi :)

Pe curand!